DNS-Dynamic Neuromuscular Stabilization

DNS on kokonaisvaltainen lähestymistapa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutukseen ja fyysisen suorituskyvyn tehostamiseen. Tämä lähestymistapa auttaa sinua rakentamaan luonnollisen, voimakkaan ja dynaamisen keskivartalotuen, joka on edellytys koko kehomme tehokkaalle ja kivuttomalle toiminnalle; kun keskivartalotuki toimii, myös olkapäät, lonkat, polvet ja niska- hartia-alue toimivat paremmin.

DNS lähestymistavan kautta opit luonnollisen palleahengityksen, joka on iso edellytys keskivartalotuen toiminnalle. Hengitysharjoitukset auttavat myös kroonisissa, sekä akuuteissakin selkäkivuissa ja muissa kehon ja mielen ylijännitystiloissa. Ne antavat sinulle itselle työkaluja esim. noidannuolen (selkäkrampin) rentouttamiseen ja myös niska- ja pääkipujen helpottamiseen. Monilla ihmisillä tuki- ja liikuntaelinongelmien taustalla onkin pitkään jatkunut virheellinen hengitystapa, joka on voinut kehittyä vaikka onnettomuuden tai stressaavan elämäntilanteen vaikutuksesta. Kun hengitysmalli korjaantuu, luo se edellytykset luonnolliselle ja voimakkaalle keskivartalotuelle.

Tästä lähestymistavasta hyötyvät kaikki tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsivät, sekä urheilijat ja arkiliikkujat, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja ehkäistä vammojen syntymistä.