Ari Ylitalo

Ari tässä hei!

Olen valmistunut Rovaniemeltä fysioterapeutiksi 2001 ja olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten kuntoutukseen. Jatkokoulutuksia olen tähän osaamiseen käynyt vuosittain koko työurani ajan. Fysioterapiassa pyrin lievittämään asiakkaan oireita ja tärkeimpänä pyrin löytämään syyn ongelman aiheuttajaan ja löytämään asiakkaan omat keinot asian hallitsemiseksi. Fysioterapiassa käytän tarpeen mukaan hierontaa, fasciakäsittelyä, akupunktiota, sähköhoitoa, kinesioteippausta sekä nivelten mobilisointia ja manipulointia.

Vapaa-aikani menee suurelta osin puolison, sekä pienen tyttären ja pojan parissa. Musiikki on tärkeä harrastus ja käyn kansalaisopiston laulutunneilla ja mahdollisuuksien mukaan soittamassa ja laulamassa kellaribändissä.

Urheilu ja luonto ovat tärkeä osa elämääni. Pelaan lentopalloa paikallissarjassa ja käyn koirani Moskun kanssa hirvenpyynnissä. Kunnon kohotus tapahtuu talvella metsäsuksilla sekä kesällä poluilla liikkuessa. Keväisin vietän aikaa myös pilkillä ja kerran keväässä on tavoitteena tehdä yksi reissu Enontekiön, kotikuntani hienoihin kalavesiin.

Jaa tämä:
Työtehtävä: Fysioterapeutti
Puhelin: 0400969098
Sähköposti: ari@fysiokouta.fi