Ari Ylitalo

Fysioterapeutti

Ari tässä hei!

 

Olen valmistunut Rovaniemeltä fysioterpeutiksi 2001 ja olen erikoistunut tuki-ja liikuntaelinten kuntoutukseen. Jatkokoulutuksia olen tähän osaamiseen käynyt vuosittain koko työurani ajan. Fysioterapiaa kohtaan kiinnostukseni heräsi oman kilpahiihto urani aikana.  Jouduin käymään fysioterapiassa jalkaongelmien kanssa. Lisäksi tutustuin fysioterapiaan, kun opiskelin Ounasvaaran urheilulukiossa. Lukiossa fysioterapiaopiskelijat tekivät meille kehon tasapaino kartoituksia ennaltaehkäisemään urheiluvammoja. Tosin kosketus hoitoalalle on äitini mukaan jo kehittynyt nuorena, kahden nuorimman veljeni vuoksi. Kerran äiti oli kysynyt, mitä sanoisin jos minulle tulisi vielä kolmaskin sisarus.  Olin todennut äidille: “ei se kannata, tiedäthän kuka ne kuitenkin hoitaa”.

 

Vapaa-aikani menee suurelta osin puolison ja pienen tyttären parissa. Musiikki on tärkeä harrastus ja käyn kansalaisopiston laulutunneilla ja mahdollisuuksien mukaan soittamassa ja laulamassa kellaribändissä.

 

Urheilu ja luonto ovat myös tärkeä osa elämääni. Pelaan lentopalloa paikallissarjassa ja käyn hirvikoirani Moskun kanssa hirvenpyynnissä. Molempien kunnon kohotus tapahtuu talvella metsäsuksilla sekä kesällä poluilla liikkuessa.  Uusi harrastus kesäisin, tosin vielä huonoilla tuloksilla, on lohen perhokalastus. Keväisin vietän aikaa myös pilkillä ja kerran keväässä on tavoitteena tehdä yksi reissu Enontekiön, kotikuntani hienoihin kalavesiin.

 

S-posti: ari@fysiokouta.fi

Puh: 040 096 9098

Moi! Kuinka voimme auttaa sinua?