Jukka Salo

Hei, olen Jukka!

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Rovaniemellä 2002, alun perin eteläsavolainen. Kestävyysurheilu ollut aina vahvasti mukana arjessa, parhaiten minuun törmää lenkkipoluilla ja hiihtoladulla.

12-vuotta työskentelin myös Suomen hiihtomaajoukkueen fysioterapeuttina, jonka aikana työn puolesta kolmissa olympialaisissa ja useissa MM-kisoissa. Omia työ- ja harrastusjuttuja vieläkin tärkeämpää elämässä on oma poikani.

Työn puolesta kaikki lajit kiinnostavat, ja yhtä lailla minun vastaanotolle voi tulla ilman liikuntataustaa. Säännöllisillä alan koulutuksilla pyrin ylläpitämään ja kehittämään osaamistani.

Pyrin työssäni helpottamaan asiakkaan oiretta/vaivaa akuuteissa, pre- ja postoperatiivisissa sekä rasitusperäisissä vammoissa/vaivoissa. Koitan aina löytää perimmäiset syyt ongelmaan, ja pitkällä tähtäimellä löytää asiakkaalle keinot ettei vaiva uusisi, olipa tavoitteena terveet eläkepäivät, työkykyisyys tai suorituskyvyn paraneminen urheilussa.

Käytän fysioterapiassa manuaalista terapiaa, laitehoitoja, hierontaa, nivelmobilisointia, fasciakäsittelyä ja teippauksia. Sovellan mielelläni taitokouluttajan ja fysiikkavalmennuksen teoria- ja käytännön osaamista sovelletusti erilaisten asiakasryhmien kanssa.

Jaa tämä:
Työtehtävä: Fysioterapeutti
Puhelin: 0407551029
Sähköposti: jukka@fysiokouta.fi