Mika Lehtiharju

Hei, olen Mika!

Olen syntyjäni Rovaniemeläinen, mutta vuonna -72 syntyneenä on vähän kerennyt kiertää Suomeakin. Vuonna -98 valmistuin fysioterapeutiksi Mikkelissä. 20- vuotisesta fysioterapeutin urastani olen tehnyt suurimman osan täällä Rovaniemellä.

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia on erikoisosaamisaluettani. Olenkin käynyt vuosittain useissa lisäkoulutuksissa. Olen työssäni asiakaslähtöinen ja yhdessä asiakkaan kanssa mietimme juuri hänelle toimivan hoitosuunnitelman. Yleensä tavoite on kivun lieventyminen ja sen jälkeen

toiminnan ylläpitäminen/parantaminen.

Hoitotekniikoitahan on monia. Minä käytän työssäni hierontaa, fasciakäsittelyä, akupunktiota sekä nivelten mobilisointa ja manipulointia.

Fysioterapiassa liikkeenhallinta- ja kontrolli on mielestäni tärkeää toimintakyvyn parantamiseksi ja ihan ylläpitämiseenkin. Kun keskitytään pieniin juttuihin, niin saadaan isotkin hommat toimimaan.

Monesti se vaatii paljon kärsivällisyyttä, mutta pidetään positiivinen vire yllä, niin kyllä se siitä lutviutuu!

Vapaa-aikani menee pitkälti avopuolison ja koiran (pohjanpystykorva) kanssa eräillessä, kalastaessa ja muutenkin ulkoillessa, joskus ihan maastopyöräillessäkin

Jaa tämä:
Työtehtävä: Fysioterapeutti
Puhelin: 0509100798
Sähköposti: mika@fysiokouta.fi