Minna Tuisku

Hei!

Valmistuin Fysioterapeutiksi vuonna 2000. Lisäkoulutuksina minulla on Urheiluhieronnan erikoisammattitutkinto erikoisosaamisalana kivunhoito, Liikunnan ammattitutkinto sekä ravintovalmentajan ja personal trainerin koulutukset. Fysioterapia- ja hierontatyön lisäksi ohjaan ryhmäliikuntatunteja ja valmennan asiakkaita terveemmän ja aktiivisemman elämän pariin.

Fysioterapiassa vahvuuteni on liiketerapia ja kiinnostuksen kohteita etenkin selkä ja olkapää sekä purentalihaksiston käsittely, johon olen käynyt useampia koulutuksia. Käytän työssäni liiketerapian lisäksi mobilisoivaa otetta, trigger-käsittelyitä ja käsittelen fascioita sekä hieron.

Monipuolisen koulutustaustani vuoksi lähestymistapani fysioterapiaan on hyvin kokonaisvaltainen ja olen terapeuttina rauhallinen, kuunteleva ja empaattinen. Ennen yrittäjyyttä olen työskennellyt etenkin senioreiden kanssa, jonkin verran myös neurologisten asiakkaiden kanssa. Vapaa-ajalla mieluiten juoksen. Kilpailen sekä maantie- että polkujuoksussa. Kestävyyslajit ovat muutenkin suosikkejani. Talvisin lisäksi hiihdän ja kesällä ajan maantiepyörällä. Henkisen puolen pitävät kunnossa ratsastus sekä puuhailu rescuekoirani Puksun kanssa. Lisäksi olen innokas musiikin ja elokuvien kuluttaja.

Motto: “Aina ei voi olla kedon kaunein kukka, mutta aina voi olla pellon paras peruna!”

Jaa tämä:
Työtehtävä: Fysioterapeutti
Puhelin:
Sähköposti: minna@fysiokouta.fi