Pirkka Horsma

Pirkka tässä hei!

Valmistuin fysioterapeutiksi Rovaniemellä 2014 ja olen siitä asti toiminut fysioterapia-alan yrittäjänä. Ammattiosaamiseni on vahvasti tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa, mutta minulla on kokemusta myös neurologisesta kuntoutuksesta. Valmistumisen jälkeen ammattitaidon kehittäminen on ollut koko ajan aktiivista ja oppia on tullut haettua myös ulkomailta alan huippuosaajilta.

Olen erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan vuoden kestävän jatkokoulutuksen kautta, sekä opiskellut psykologian opintoja Lapin yliopistossa jotka tällä hetkellä jatkuvat Jyväskylän yliopiston alla. Mielenkiintoni on aina ollut koko ihmisen toimintakyvyssä, niin fyysisessä kuin psyykkisessä ja tämä ohjaa vahvasti omaa tapaani toimia fysioterapeuttina.

Vapaa aikaani vietän puolisoni, poikani ja tyttäreni kanssa, sekä brasilialaisen ju-jitsun parissa. Painitatamista onkin tullut minulle yksi rakkaimmista ympäristöistä kehittää itseäni niin fyysisesti kuin henkisestikin. Eräs työhöni ja opiskeluun liittyvä harrastus on 3D suunnittelu, jonka avulla luon mm. anatomiamalleja.

Jaa tämä:
Työtehtävä: Fysioterapeutti
Puhelin: 0404173881
Sähköposti: pirkka@fysiokouta.fi