Jaa tämä:

Kenelle se sopii

Terve selkä -kurssi sopii erityisesti niille, jotka haluavat parantaa selkänsä terveyttä, vahvistaa keskivartaloaan ja lisätä liikkuvuuttaan. Se on hyvä vaihtoehto myös niille, jotka kärsivät selkäkipujen tai jäykkyyden aiheuttamista haitoista ja haluavat löytää keinoja helpottaa oloaan.

Sen sijaan kurssi ei välttämättä sovi niille, jotka tarvitsevat intensiivistä lääketieteellistä hoitoa tai fysioterapiaa selkävaivoihinsa. Jos henkilöllä on akuutteja selkäongelmia tai selkeää vammaa, on ensin hyvä konsultoida fysioterapeuttia tai lääkäriä ennen kuin osallistuu tällaiseen kurssiin. Lisäksi jos henkilöllä on muita terveyteen liittyviä rajoituksia tai erityistarpeita, voi olla tarpeen keskustella kurssin sopivuudesta ammattilaisen kanssa.

Mihin oireisiin saat apua

Kurssi voi olla hyödyllinen esimerkiksi istumatyötä tekeville, joilla saattaa olla selkävaivoja pitkän istumisen seurauksena. Kurssi sopii myös kaikille, joilla on ollut ongelmia selän kanssa sekä kaikille, jotka haluavat ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja ylläpitää selkärangan terveyttä. Kurssilla keskitytään koko rangan hyvinvointiin.

Miten se toimii

Kurssilla opit turvallisen tavan harjoitella fysioterapeutin ohjaamana. Saat vinkkejä kotiharjoitteluun, kivun hallintaan ja ennaltaehkäisyyn. Kivuttomampi keho motivoi myös muihin aktiviteetteihin.

Hinta, vaiva ja aika

Kurssi toteutetaan kerran viikossa kahden kuukauden ajan. Jotta huomaat muutoksia kehossasi, sinun tulisi sitoutua käymään viikottain tunneilla.

Miksi saat tuloksia

Ohjaus perustuu tieteelliseen tutkimukseen faskiaharjoittelusta, liikkeen hallinnasta ja lihastasapainon korjaamisesta. Ohjaajalla on vuosien kokemus sekä fysioterapiasta että liikunnan alalta sekä laaja-alainen koulutus teemaan liittyen. Asiakaspalaute aiemmin toteutuneista ryhmistä on ollut positiivista ja asiakkaat ovat onnistuneet hyvin toteuttamaan harjoittelua.

Kuinka aloitat

Tekijät

Minna Tuisku

Löydä avainsanojen perusteella