Purentafysioterapia lyhyesti

Leukanivelen fysioterapia tuo apua leuan väsymykseen, leukakipuun, leuan narisevaan tai napsahtavaan ääneen, rajoitettuun suun avautumiseen tai päänsärkyyn, joka johtuu leukanivelestä.

Jaa tämä:

Kenelle se sopii

Purentafysioterapia sopii kaikenikäisille, nuorille, aikuisille, ikääntyneille, esimerkiksi istuma/pääte -työntekijöille, opiskelijoille, tai stressaaviin elämäntilanteisiin.

Mihin oireisiin saat apua

Purentaterapiaan kannattaa tulla mikäli on kipuja ja kireyden tunnetta leukanivelen, niskan, kasvojen tai kaulan alueella. Oireena voi olla hampaiden narskuttelu, väsyneet ja jäykät leuat, leukanivelten äänet, päänssärky, kivut kasvoissa ja korvakipu, tinnitus, äänen tuoton ongelmat,erilaiset kivut ikenissä, kielessä ja hampaissa, nielemisvaikeudet, palan tunne kurkussa sekä erilaiset lihassäryt niskassa tai hartiassa. Purentaterapiaan voit tulla myös stressin keskellä rentouttamaan itseäsi.

Miten se toimii

Purentaterapia on kestoltaan 60 minuuttia. Siihen sisältyy asiakkaan haastattelu ja tutkiminen, sekä manuaalinen käsittely. Tarvittaessa ohjaamme myös asiakkaalle sopivia harjoitteita. Purentaterapialla voidaan saada aikaan jo nopeastikin helpotus oireisiin.

Hinta, vaiva ja aika

Purentaelinten ja niihin vaikuttavien lihasten tutkimista ja hoitamista tehdään selinmakuulla, joko suunulkoisesti tai -sisäisesti. Lihaskireyksiä ja leukanivelen toimintaa arvioidaan suun ja hampaiden kautta tehtävillä jousto- ja liikemobilisaatiolla. Näissä teisteissä ja tutkimuksissa fysioterapeutti tunnustelee sormilla (hanskat käsissä) suun sisältä purentalihaksia ja leukanivelten liikkeitä.

Miksi saat tuloksia

Ammattilaisemme ovat kouluttautuneet leukanivelen, hengityksen ja purentaelimistön toimintaan ja fysioterapiaan, joten voit luottaa että palvelu on ammattitaitoista ja yksilöllisiin tarpeisiin perustuvaa.

Kuinka aloitat